Op zondag 13 mei is het weer zetten we al onze moedertjes weer in…

Op zondag 13 mei is het weer zover…dan zetten we al onze moedertjes weer in de kijker!

Elke mama verdient een moment voor zichzelf. Even alle stress en zorgen vergeten…

Geef daarom voor een Moederdag arrangement cadeau!

Arrangement 1: duur: 60 minuten
Bestaande uit: 1) massage van nek, schouders hoofd. 2)massage van schedel en gelaat 3) ontspannende voetreflexologie.
Prijs: 50 euro

Arrangement 2: duur: 30 minuten
Bestaande uit: 1) massage van nek, schouders en hoofd 2) ontspannende voetreflexologie
Prijs: 22 euro

Wil je één van deze promo’s voor jezelf boeken? Ook dit kan gedurende heel de maand mei met vermelding van ‘moederdag’. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingsbonnen.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777