Als meerdere klantjes mij zeggen ‘dit is de beste gelaatsverzorging die ik ooit al…

Als meerdere klantjes mij zeggen ‘dit is de beste gelaatsverzorging die ik ooit al gehad heb’, dan maakt me dat best trots! ?

Wil jij ontdekken wat de verzorgingen ‘anders’ maakt? Maak dan snel je afspraak.

Basis gelaatsverzorging – 60 min – 55 euro
Luxe gelaatsverzorging (incl, bio face lifting) – 75 min – 70 euro.

Wens je een gelaatsverzorging in combinatie met behandeling van vb nek/schouders/hoofd. Ook dit is mogelijk. Duur is bespreekbaar.

#lovemyjobDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777