NIEUW BIJ THERAI Behandeling door infrarood Kom gedurende 40 minuten ‘relaxen’ en geniet van…

NIEUW BIJ THERAI

Behandeling door infrarood

Kom gedurende 40 minuten ‘relaxen’ en geniet van een diepgaande warmte die als het ware vanuit het lichaam komt.

Wat zijn de voordelen?

• het bevordert soepele spieren en gewrichten en zorgt
daardoor voor pijnverlichting het bevordert de afvoer
van afvalstoffen
• het zorgt voor diepe ontspanning
• het kan de vetverbranding stimuleren
• het bevordert de afvoer van afvalstoffen
• het kan de werking van het immuunsysteem
bevorderen
• het kan het herstel van de lichaamscellen
ondersteunen
• het kan een goede nierfunctie bevorderen
• het bevordert een goede huidfunctie
• het bevordert een goede nachtrust

Voor wie is de behandeling geschikt?
* In principe voor iedereen. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met reuma, artritis, fibromyalgie…Zwangere vrouwen en personen met een pacemaker dienen steeds een goedkeuring van hun huisarts voor te leggen.

Een sessie duurt 40 minuten en de kostprijs bedraagt 25 euro (incl. glaasje water).

Delen is lief ❤️Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777