Sinds kort werk ik als vrijwilligster bij de Poezenplaneet te Betekom. Ongelooflijk hoeveel poesjes…

Sinds kort werk ik als vrijwilligster bij de Poezenplaneet te Betekom. Ongelooflijk hoeveel poesjes nog een gouden mandje zoeken en in welke omstandigheden ze vaak worden binnengebracht.
Dierenartskosten, voeding, medicatie, kattenbakvulling, materiaal…Het kost allemaal zoveel geld. De eigenaars doen het met hart en ziel.
Mag ik daarom aan mijn lieve fbvriendjes vragen of iemand interesse heeft om een kalender te kopen tvv de poezenplaneet. Slechts 10 euro…
Bestellen kan via mij vóór 9/11
Ikzelf en de poesjes zullen jullie dankbaar zijn.
#omdatallekleinebeetjeshelpen


Onze kalenders 2019 zijn nog altijd verkrijgbaar. Met foto’s van onze bewonertjes, professioneel gemaakt door Ines Goovaerts, en lay-out door Kim, bieden wij deze aan voor 10 euro. Onze gasten zijn nu al iedereen dankbaar voor de steun.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777