Foto 1: eeltpitje verwijderd. Foto 2: Eelt verwijderd, nagels geknipt en proper gemaakt. Nagels…

Foto 1: eeltpitje verwijderd.
Foto 2: Eelt verwijderd, nagels geknipt en proper gemaakt. Nagels zijn omwille van onychomycose zeer kort geknipt zodat de schimmel zoveel mogelijk weg is, behandeld met specifieke producten en nu verder thuis behandelen. Een bezoek aan de medisch pedicure is aangewezen om 6 weken.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777