OP = OP Amandelolie: 11 euro ipv 14,90 euro Jojoba olie: 13,50 ipv 17,50…

OP = OP

Amandelolie: 11 euro ipv 14,90 euro
Jojoba olie: 13,50 ipv 17,50 euro
Avocado olie: 11 euro ipv 14,90 euro

Deze oliën zijn 100% natuurlijk en biologisch. Verpakkingen van 100ml.

Amandelolie:
– geschikt voor alle huidtypen;
– vernieuwt de huid;
– stimuleert de stofwisseling;
– helpt goed tegen jeukende huid.

Jojoba olie:
– geschikt voor alle huidtypen;
– bijzonder geschikt voor de babyhuid;
– bevat ontstekingsremmende stoffen;
– vertraagt afgifte van talg: ideaal bij vette huid;
– bewaart heel lang.

Avocado olie:
– hydraterend;
– huidverzorgend;
– goede basisolie voor droge, rijpe, gevoelige huid.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777