UITVERKOCHT! OP = OP Nog slechts 4 potten beschikbaar. Normale prijs 35,90 euro. Nu…

UITVERKOCHT!

OP = OP

Nog slechts 4 potten beschikbaar. Normale prijs 35,90 euro. Nu 25 euro/pot.

Kiowa thee – Detox thee

Met Kiowa thee krijg je de halve tuin in je glas. Mate-tea, Green-tea, Citroenschil, Guarana, Bramen, Kaasjeskruid en Bitterstoffen uit sinaasappel zorgen voor een betere spijsvertering en versterken het immuunsysteem.

Dankzij de antiooxidanten en vitamine A, B, C en E beschermt de groene thee als een cosmetisch cocon de lichaamscellen tegen vrije radicalen.

Voordelen van Kiowa thee:

Boosten van je immuunsysteem;
Verbeteren van de huid;
Afdrijven van vocht (de thee zorgt er tevens voor dat je meer gaat drinken);
Verminderen van opgeblazen gevoel;
Ondersteuning bij stress en vermoeidheid;
Verhogen van je weerstand;
Ondersteuning bij je stofwisseling;
Onderdrukken van hongergevoel;
Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan.

Je haalt 220 kopjes uit een pot Kiowa.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777