Minder leuk nieuws: Vanaf 1/1/2019 stopt CM ‘Vlaanderen’ met de tegemoetkoming voor voetverzorging bij…

Minder leuk nieuws:

Vanaf 1/1/2019 stopt CM ‘Vlaanderen’ met de tegemoetkoming voor voetverzorging bij 65-plussers. Behandelingen tot en met 31/12/2018 komen wel nog in aanmerking.

Er is wel nog een tegemoetkoming voor mensen met diabetes van 5€ met een maximum van 4 sessie per jaar.

Groetjes
SofieDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777