Wat is een eeltpit? Een eeltpit of likdoorn is naar binnen groeiende eelt met…

Wat is een eeltpit?

Een eeltpit of likdoorn is naar binnen groeiende eelt met een witte ‘pit’ in het midden. Dit kan zeer pijnlijk zijn bij het stappen.

Heb je last van een eelpit?
Laat deze dan tijdig wegsnijden!
Mensen zijn soms geneigd om deze maanden of zelfs jaren te laten staan zodat de pijn soms ondraagelijk wordt.
Het risico bestaat dan ook dat de eelpit vergroeid en niet meer kan weggesneden worden.
Beter voorkomen dan genezen!Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777