Vanaf nu warmtekussentjes te verkrijgen in de praktijk! Ideaal bij pijnlijke en vermoeide spieren!…

Vanaf nu warmtekussentjes te verkrijgen in de praktijk! Ideaal bij pijnlijke en vermoeide spieren!

Deze kussentjes zijn gevuld met dierlijk mais en kunnen in de microgolf verwarmd worden.

Voordeel ipv kersenpitten: ruikt niet en kan niet verbranden! En maak je geen zorgen, het wordt geen popcorn ?

Kleine kussentjes: over heel het lichaam te gebruiken: 10 euro
Nekkussen: 12 euroDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777