Foto 1: traumanagel door druk in de schoenen. Helaas konden we de nagel niet…

Foto 1: traumanagel door druk in de schoenen. Helaas konden we de nagel niet redden. Paar daagjes zalf smeren en dan kan er weer een gezonde nieuwe nagel groeien.

Foto 2: interdigitale eeltpit. Duidelijk zichtbaar door de witte ‘pit’ in het midden. Eeltpitje weggehaald en nu ‘teensokjes met gel’ dragen in de schoenen zodat de druk vermindert.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777