Na een nogal ‘bijzonder’ telefoontje wil ik graag toch even iets IEDEREEN is welkom…

Na een nogal ‘bijzonder’ telefoontje wil ik graag toch even iets verduidelijken…

IEDEREEN is welkom in de praktijk.
Man, vrouw, jong, oud, met of zonder beperking….

Maar….bij een massage dient de slip ALTIJD aan te blijven.
Voor dergelijke massages verwijs ik u graag door naar een ander soort therapeut.

Bedankt voor uw begrip.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777