Beste klant, Vorige week ben ik op wintervakantie nogal zwaar ten val gekomen met…

Beste klant,

Vorige week ben ik op wintervakantie nogal zwaar ten val gekomen met de nodige kneuzingen en pijn tot gevolg.
Er zullen nog wat extra onderzoeken gebeuren.

Helaas ben ik daardoor genoodzaakt om de praktijk enkele dagen te sluiten.

De klantjes die nog een afspraak hebben staan deze week zal ik persoonlijk contacteren.

Alvast bedankt voor uw begrip.
Sofie


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777