Inloopuurtje ja of nee? Gedurende 1 of 2u op zaterdag is de praktijk geopend…

Inloopuurtje ja of nee?
Gedurende 1 of 2u op zaterdag is de praktijk geopend en kan u zonder afspraak langskomen voor behandeling van een ‘klein’ probleem. Dit kan zijn: 1 pijnlijke ingegroeide nagel, 1 pijnlijke eeltpit, een andere probleem dat op korte tijd kan verholpen worden.
Tijdens een inloopuurtje worden er GEEN volledige verzorgingen gedaan en worden enkel acute problemen opgelost.
Producten kunnen dan ook altijd worden afgehaald.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777