NIEUW

Wandelwol – DE oplossing bij pijn en ongemak

Wat is het?
– 100% natuurlijke schapenwol
– eenvoudig aan te brengen
– ondersteunt het herstellend vermogen van de huis
– verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer

Voor wie/wat?
– wandelaars
– sporters
– eelt
– eeltpitten
– koude voeten
– branderig gevoel
– pijn
– ter preventie van traumanagels bij sporters/voetballers.
– verzacht en voorkomt blaren.

Te verkrijgen in de praktijk in
– testverpakking
– 10g, 20g en 40g.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777