Kennen jullie deze nog? Twee weken geleden kwam deze klant met een eelpit en…

Kennen jullie deze nog?

Twee weken geleden kwam deze klant met een eelpit en wratletsel eronder.

Het resultaat is verbluffend! Kijk en oordeel zelf 🙂
En deze klant heeft sinds zijn eerste bezoek niets meer van pijn gehad.

Nog even blijven behandelen en dan komt dit helemaal goed.

Met zo’n resultaat kan ik toch oprecht zeggen dat ik zeer fier ben op mijn werk ?


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777