Dit meisje leefde 8 jaar met deze ramshoornnagels! Ze werd eerder al ‘geholpen’ door…

Dit meisje leefde 8 jaar met deze ramshoornnagels!
Ze werd eerder al ‘geholpen’ door een schoonheidsinstituut maar haar nagels bleven er hetzelfde uitzien.

Ze kon vandaag opgelucht naar huis vertrekken en samen gaan we nu zorgen voor mooie verzorgde nageltjes zodat ze deze zomer zorgeloos sandaaltjes kan aandoen!Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777