MANICURE — NIEUW Optimale verzorging voor je huid en nagels. Waaruit bestaat een…

❗️MANICURE ❗️ NIEUW ❗️

Optimale verzorging voor je huid en nagels.

Waaruit bestaat een manicure?
– Desinfectie van huid en nagels
– knippen/vijlen van de nagels
– Scrub op basis aardbeipitjes
– verzorging van nagelriemen
– verzorgende en hydraterende crème
– polijsten van de nagels of lakken van de nagels

Prijs: 25 euroDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777