Lieve klanten, Door mijn val van enkele weken geleden en enkele bijkomende gezondheidsklachten werd…

Lieve klanten,

Door mijn val van enkele weken geleden en enkele bijkomende gezondheidsklachten werd mij door de fysisch geneesheer geadviseerd om geen langdurige massages uit te voeren.

Voorlopig kunnen dus enkel stoelmassages en infraroodsessies geboekt worden.

De medische pedicure en manicure behandelingen kunnen wel gewoon doorgaan.

Mijn oprechte excuses voor dit ongemak en bedankt voor jullie begrip.

Groetjes
SofieDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777