Dit klantje had sinds de zomer van 2018 last van een ‘verkleurde’ nagel. In…

Dit klantje had sinds de zomer van 2018 last van een ‘verkleurde’ nagel. In september liet de huisarts een test uitvoeren via een labo op schimmel. Na 3 weken wachten bleek het resultaat negatief.

Bij aankomst in de praktijk vermoed ik toch sterk een schimmelnagel dus testen we in overleg met de klant opnieuw met de Fungi Check. Resultaat: duidelijk positief!

Eindelijk een diagnose. Samen pakken we dit probleem nu aan.

Tevreden klantjes, daar doen we het voor ?Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777