Ik ben op zoek naar een testpersoon met beschadigde zoals u op de eerste…

Ik ben op zoek naar een testpersoon met beschadigde vingernagels…Gelijkaardig zoals u op de eerste foto kan zien.

Ik werk momenteel met een nieuw en veelbelovend product dat na 1 tot 3 behandelingen zorgt voor herstel van de nagel.

Voor alle duidelijkheid, de testpersoon krijgt een gratis behandeling en voor en na foto’s zullen nadien gebruikt worden op social media.

Heb je zelf last van beschadigde nagels of ken je zo iemand? Laat hieronder dan even een berichtje achter.

Groetjes
Sofie


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777