Last van hoofd-, nek-, schouderpijn? Boek dan vandaag nog een stoelmassage online via Een…

Last van hoofd-, nek-, schouderpijn?
Boek dan vandaag nog een stoelmassage online via www.therai.eu

Een stoelmassage is een intensieve kortdurende massage van nek en schouders waardoor meestal na 1 sessie al verschil voelbaar is.

Een onderhoudsbehandeling werkt tevens ook preventief waardoor klachten minder snel en intensief terugkomen.

Duur: 20 min
Prijs: 15 euro


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777