Niets is wat het Deze dame kreeg ‘zonder’ test en op basis van een…

Niets is wat het lijkt…

Deze dame kreeg ‘zonder’ test en op basis van een vermoeden van een schimmelnagel zware medicatie voorgeschreven. Deze medicatie die zeer belastend is voor lever en nieren heeft ze 6 maanden genomen…zonder resultaat.

De fungi check toonde na 10 minuten duidelijk een negatief resultaat! GEEN schimmel dus.

Na de behandeling ziet de nagel er al een stuk beter uit. Patiënt gaat nu thuis aan de slag met aangepaste behandeling. Controle na 4 weken.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777