️Belangrijke mededeling️ Door stijging van bepaalde grondstoffen ben ik genoodzaakt om de prijzen van…

❗️Belangrijke mededeling❗️

Door stijging van bepaalde grondstoffen ben ik genoodzaakt om de prijzen van de pedicurebehandelingen aan te passen.

Vanaf 1 april 2019 zullen volgende tarieven gelden:

Medische pedicure: 30 euro (duur 45 – 60 min)
Cosmetische pedicure: 25 euro (duur +- 30 min)

In 2020 zullen er geen prijsstijgingen voor pedicure zijn!

Alvast bedankt voor uw begrip.

Groetjes
Sofie VincentDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777