Hoe kan een wrat eruit zien? Op de foto zie je enkele voorbeelden. Vaak…

Hoe kan een wrat eruit zien? Op de foto zie je enkele voorbeelden.

Vaak heeft een wrat zwarte stipjes en doet het pijn als je deze ‘vastneemt’ en er langs de zijkant op drukt.

Iedereen kan wratten krijgen en de boosdoener is een virus!

In de praktijk kan je ook terecht voor een ‘pijnloze’ behandeling van wratten. Wel is een consequente behandeling thuis noodzakelijk!

Geschikt voor zowel kinderen als volwassenenDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777