Fungicheck zoals verwacht meteen positief! Nagelschimmel met bacteriën! Deze dame is het grootste deel…

Fungicheck zoals verwacht meteen positief!

Nagelschimmel met bacteriën!
Deze dame is het grootste deel van haar dikke teennagels kwijtgeraakt door de schimmel te verwijderen (zo goed als pijnloos!).

Veel vrouwen blijven met schimmelnagels (of vermoeden van) rondlopen uit angst om hun teennagels te verliezen en in de zomer geen sandaaltjes te kunnen aandoen!

Laat dit je aub niet tegenhouden om eindelijk te laten behandelen want ook daar zijn oplossingen voor! Een nagelreconstructie waar je perfect kan over lakken of gellak kan overzetten zorgen ervoor dat niemand ziet dat je schimmelnagels aan het behandelen bent.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777