Waarom altijd een basislaag zetten als je je nagels lakt? Een basislaag zorgt ervoor…

Waarom altijd een basislaag zetten als je je nagels lakt?

Een basislaag zorgt ervoor dat je natuurlijke nagels beschermt worden en niet verkleuren!
In bijlage 2 voorbeeldjes van dames die niet op de hoogte waren van het belang van een basislaag.

Nagels lakken:
Basis laag
2 laagjes kleur
Toplaag (deze beschermt de kleur)

Ik werk met Longwair van Pronails en ben hier zeer tevreden van. Zij verkopen ook setjes met basis en toplaag met kleurtje gratis naar keuze. Heb je interesse, stuur me dan zeker een berichtje.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777