Dit klantje kwam slechts drie dagen na een bezoek aan een andere ‘medische’ pedicure…

Dit klantje kwam slechts drie dagen na een bezoek aan een andere ‘medische’ pedicure langs in de praktijk.

De bovenste foto toont duidelijk verdikte schimmelnagels, ‘opgelapt’ met een laag roze nagellak! Er werd zelfs geen base of top coat gebruikt!

Door het wegvallen van de vestigingswet kan iedereen zich ‘medische’ pedicure noemen en dan krijg je dit als resultaat. Ongeloofelijk! ?

Gelukkig vond ze de weg naar mijn praktijk en gaan we het probleem samen aanpakken.Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777