Wat is orthoplastie? Bij de meeste mensen is dit bekend onder silicone-orthese. Op de…

Wat is orthoplastie?

Bij de meeste mensen is dit bekend onder silicone-orthese. Op de markt zijn heel wat standaard siliconen vormen beschikbaar.
Echter zitten deze vaak niet goed en belanden ze al snel in de vuilbak.

Bij Therai kan je nu terecht voor een ontlastende orthese op maat gemaakt.

Dit is mogelijk voor:
Hallux valgus
Interdigitale likdoorn (tussen de tenen)
Likdoorn op de tenen
Hamertenen/klauwtenen

Een op maat gemaakte orthese kost 20 euro. Je doet er gemiddelde 1 jaar mee.

Contacteer me gerust voor bijkomende informatie.

Groetjes
SofieDeprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777