Op doktersadvies dien ik vanaf nu te rusten tot na de ingreep. Dit betekent dat alle…

 

Op doktersadvies dien ik vanaf nu te rusten tot na de ingreep. Dit betekent dat alle gemaakte afspraken niet kunnen doorgaan. Ik probeer samen met u een tijdelijke nieuwe oplossing te zoeken. Emotioneel valt dit me erg zwaar. Ik hoop jullie dan ook terug te mogen verwelkomen volgend jaar!

 

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, oceaan en water


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777