Mijn activiteiten zijn dan wel beperkt door medische redenen maar jullie kunnen in d…

Mijn activiteiten zijn dan wel beperkt door medische redenen maar jullie kunnen in de praktijk wel terecht voor afhalen van de producten.
Geef gerust een seintje als je meer informatie wenst.
Groetjes
Sofie

Dadi’Oil & Solution Spray, de gouden combinatie voor de behandeling van schimmelnagels en traumanagels.
Solution spray doodt de schimmel
Dadi’oil herstelt de natuurlijke nagel

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777