Nog een 4-tal dagen en we weten het…duimen jullie mee dat ik op 18/5 opnieuw kan o…

Nog een 4-tal dagen en we weten het…duimen jullie mee dat ik op 18/5 opnieuw kan openen? Komaan…ik wil eelt, kloven, schimmelnagels, eeltpitten…!!! 😀

Normaal hebben alle vaste klantjes hun afspraakje al gekregen. Ben ik je per ongeluk toch vergeten of wil je afspraak. Stuur me dan een pb’tje!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, schemering, oceaan, buiten en natuur


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777