Facebook post

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'IN TWEE STAPPEN WEER FRISSE, DROGE SCHOENEN 02 Reinigen: de schoenen worden gereinigd door middel van Active Oxygen technologie. Actieve zuurstof(ozon) pakt de schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken. 03 Drogen: tijdens de tweede stap droogt de Mini Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.'Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en schoenen


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777