Beste klant, Ben je verkouden? Keelpijn? Hoest? Loopneus? Koorts? Gelieve dan uw afspraak kosteloos…

Beste klant,

Ben je verkouden? Keelpijn? Hoest? Loopneus? Koorts?

Gelieve dan uw afspraak kosteloos te verplaatsen!

Enkel indien u niet ziek bent of bij symptomen met een NEGATIEVE coronatest kan uw afspraak doorgaan.

Iedereen is het zowat beu, inclusief mezelf maar het is wel belangrijk dat we ons aan de regels houden. Alleen zo kan ik het virus uit de praktijk houden.

Alvast bedankt
Groetjes
Sofie


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777