Wanneer moet je nu wel of niet een coronatest laten uitvoeren? Zelf wist ik…

Wanneer moet je nu wel of niet een coronatest laten uitvoeren? Zelf wist ik het ook niet dus nam contact op met de huisarts!
Vanaf 2 symptomen: keelpijn, verkouden, hoofdpijn, hoesten, koorts…
Ik heb alles behalve de koorts dus ik moest van de dokter laten testen.
Resultaat is morgenavond normaal beschikbaar.
Hoewel de kans klein is volgens mij dat deze positief is, ben ik verplicht de praktijk enkele dagen te sluiten. Indien u een afspraak heeft zal u persoonlijk verwittigd worden als deze niet kan doorgaan. Vele groetjes


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777