Helaas ben ik nog steeds ziek. Ik kreeg vanavond een nieuwe coronatest en een…

Helaas ben ik nog steeds ziek.
Ik kreeg vanavond een nieuwe coronatest en een bloedname om ook andere virussen uit te sluiten. Hopelijk snel wat duidelijkheid want dit is nu toch al meer dan 2 weken bezig en ik ben het echt beu!
Lang geleden dat ik me nog zo slecht gevoeld heb en ik kan mijn ogen amper openhouden.
Ik ben daarom genoodzaakt om de praktijk deze week nog steeds gesloten te houden.
Indien u een afspraak heeft staan zal ik u nog persoonlijk contacteren.
Alvast bedankt voor het begrip en hopelijk tot snel.
Groetjes
Sofie


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777