GRATIS

Ik heb nog tal van potten kokosolie van Royal Green in mijn stock staan. Deze hebben de vervaldatum reeds overschreden waardoor ze niet meer verkocht kunnen worden.
De olie vervalt eigenlijk niet omdat de kokosolie van Royal 100% van gecertificeerd biologische teelt is. Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en is 100% vegetarisch.

Met kokosolie kan je niet alleen koken maar het is ook bijzonder goed tegen droge huid en je kan het ook als haarmasker gebruiken waardoor je haar zijdezacht aanvoelt.

Heb je graag één of meerdere potten? Volledig gratis natuurlijk! Laat het me dan even weten!!!


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777
Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/netweml389/domains/therai.eu/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777