Ik ben Sofie Vincent,

gehuwd, mama van 2 dochtertjes en woonachtig te Begijnendijk. In 2006 studeerde ik af als medisch secretaresse. Het helpen van mensen heeft mij altijd aangesproken en dit kon ik deels vervullen door het uitoefenen van mijn beroep als medisch secretaresse. Toch had ik het gevoel dat ik meer kon doen.

Na de geboorte van mijn 2 dochters was het dan eindelijk tijd om mijn droom te realiseren. Ik volgde in Maastricht een opleiding tot therapeutische acupressuur en ik schoolde me tevens bij in voetreflexologie.

Eind 2018 behaalde ik mijn diploma medische pedicure. Hoewel ik enkele jaren geleden een voetenfobie had, is dit het liefste wat ik doe.

Ik vind het super om mensen met propere voeten en nageltjes te zien vertrekken. Pijn wegnemen of zoveel mogelijk verlichten is dan ook één van mijn prioriteiten. Mijn huidige klantjes zullen zeker kunnen beamen dat ik er alles zal aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Een bijscholing staat ook geregeld in mijn agenda. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe behandelingen om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ik ben zeer trots op mijn praktijk en hoop jullie allen te kunnen verwelkomen.