Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen en dan vooral ook van de nagels.

Door invloeden van buitenaf kunnen onze handen droog zijn en onze nagels in minder goede conditie. Ook onder invloed van medicatie kunnen ons nagels broos zijn, afbreken of minder snel groeien.

Een manicure behandeling bestaat uit:

  • reiniging en desinfectie van de handen;
  • scrub van de handen op basis van aardbeipitjes;
  • verzorging van nagelriemen;
  • nagels knippen en vijlen;
  • lakken van de nagels of polieren van de nagels;
  • verzorgende en hydraterende handencrème.

Wat is er anders bij Therai?

Bij therai is de manicure behandeling niet enkel gericht op verfraaiing van het uiterlijke. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun nagels. Dit kan door bijvoorbeeld langdurig dragen van gelnagels, gebruik van medicatie, gebruik van chemische producten etc…

Samen gaan we de aard en ernst van het probleem bekijken en gaan we voor een gepaste behandeling zorgen. Zo werken we ook met een herstellende behandeling waarbij u na 1 – 3 beurten weer gezonde nagels en huid heeft.

In de praktijk wordt enkel gewerkt met een zeer kwalitatief merk van Soak off gel. Op deze manier moet er weinig/niet gevijld worden en wordt de nagel niet beschadigd.

Wanneer u voor lakken van de nagels kiest wordt er steeds een basiscoat aangebracht ter bescherming en tegen verkleuring van de nagels. Nadien 2 laagjes kleur en dan nog een topcoat.

Er wordt geadviseerd om nagellak slechts 5 dagen te dragen en dan 7 dagen zonder nagellak zodat uw nagels kunnen herstellen.

Een manicure wordt vaak in combinatie met een medische pedicure geboekt.

Laden...